Můžu si objednat Vitapack jednorázově?

Vitapack byl navržen jako chytré předplatné vitaminových balíčků na míru. Většině našich zákazníků vyhovuje pravidelný odběr, protože nemusí na nic myslet a pravidelně jim chodí čerstvá dávka vitamínů až domů.

Díky formě předplatného Vám můžeme nabídnout skvělé výhody jako je třeba sleva 50% na první měsíc a další hodnotné dárky ke každé druhé objednávce.

Chápeme ale, že opakovaný odběr nemusí vyhovovat každému. Proto možnost zrušit předplatné máte kdykoliv a je jen na Vás, kdy se tak rozhodnete udělat.

Veškeré slevy a další dárky jsou však formou odměny za věrnost pro naše předplatitele. Jejich čerpání je tedy spojeno se skutečností, že zákazník odebírá Vitapack opakovaně (minimálně 2x). Z toho důvodu pro jednorázové objednávky (pouze 1x) sleva neplatí.

Pokud dojde ke zrušení předplatného před 2. objednávkou, bude konvertováno na jednorázovou objednávku a před jeho zrušením bude potřeba uhradit doplatek ceny ve výši udělené slevy.

Pokud si přejete vaše předplatné konvertovat na jednorázovou objednávku, dejte nám prosím vědět na podpora@vitapack.cz a rádi to pro Vás zařídíme.

Odpověděli jsme na váš dotaz? Děkujeme za zpětnou vazbu! Nastal problém při odesílání zpětné vazby. Prosím zkuste přenačíst stránku.